راهنمای نگارش مقاله

دستورالعمل نگارش و ارسال مقالات برای دو فصلنامه کتاب قیّم 

  1. متن مقالات ارسالی به زبان فارسی باشد.
  2. مقالات فرستاده شده تحقیقی و مستند و بر اساس معیارهای پژوهشی باشند.
  3. حجم مقالات از 20 صفحه و حدااکثر متن فارسی مقاله از 7000 واژه فراتر نرود.
  4. در سایت مجله، مشخصات هر نویسنده را به صورت دقیق و کامل و با رعایت ترتیب در جدول مخصوص به نویسندگان ثبت نمایید. همچنین در فایل مخصوص به مشخصات نویسندگان، در ثبت نام و مشخصات نویسندگان دقت نمایید که صحیح و به روز باشند و بویژه در فایل نهایی (قبل از انتشار مقاله). بعد از انتشار، تغییر مشخصات امکان­پذیر نیست.
  5. پس از ثبت مقاله فقط نویسنده مسئول به اطلاعات سایت و مکاتبات دسترسی خواهد داشت.
  6. در صورتی که نویسنده دارای مدرک پایین‌تر از استادیاری باشد، انضمام اسم یکی از اساتید با حداقل مرتبه استادیاری ضروری است. در صورت استفاده از پایان‌نامه یا رساله‌های دانشجویی، ذکر نام استاد راهنما، رشته و نام دانشگاه مربوطه، الزامی است و مقاله با مسئولیت استاد راهنما منتشر می‌گردد.
  7. مقالات با فاصله یک سانتیمتر میان سطور و با تورفتگی نیم­‌سانتیمتر در سطر اول پاراگراف و به صورت خوانا، با برنامه 2007 word تایپ شود.
  8.  متن مقاله (اعم از متون فارسی، عربی، انگلیسی) با فونت IRlotus  و اندازه فونت‌ها  13 باشد.
  9. روایات و ابیات شعری هم در صورت استفاده، حرکت ‏گذاری و ترجمه شود.
  10. برای ترجمۀ آیات قرآن، از یک ترجمه در سرتاسر کار استفاده شود.
  11. متن آیات و روایات از برنامه جامع تفاسیر نور آورده شود.
  12. متن عربی آیات در بین پرانتز مخصوص آیات  قرار گیرد. اگر بخشی از آیه استناد شده، با سه نقطه اشاره شود که آیه کامل نیست. آدرس آیه بلافاصله پس از آیه در داخل پرانتز به صورت (نام سوره: شماره سوره/ شماره آیه)، درج شود، سپس ترجمه آیه داخل گیومه قرار گیرد. مثال: ﴿ادْعُ إِلی‏ سَبِیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجادِلْهُمْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَن...﴾(النحل: 16/ 125): «با حکمت و دانش، و اندرز نیکو به راه پروردگارت دعوت کن و با آنان به نیکوترین شیوه به بحث و گفت وگو بپرداز».
  13. مقاله باید مشتمل بر بخش‌های زیر باشد: چکیده به فارسی و انگلیسی، کلیدواژه‌ها، مقدمه، بدنه اصلی، نتیجه، فهرست منابع.
  14. درج معادل لاتین اسامی و توضیح واژه­ها و اصطلاحات مهجور در پاورقی ضروری است.
  15. ارجاعات در داخل متن با ذکر نام خانوادگی نویسنده، سال نشر، شماره جلد و صفحه، در داخل پرانتز قید گردد.
  16. در این فصلنامه، مقالاتی انتشار می‌یابند که در یکی از عرصه‌های علوم قرآن، علوم حدیث و یا مباحث میان‌رشته‌ای قرآن و حدیث با سایر علوم نگاشته شده باشند.
  17. مقاله نباید در جایی چاپ یا هم زمان به نشریۀ دیگری ارسال شده باشد. همچنین از ارسال هم زمان چند مقاله خودداری نمایید.
  18. مقالات مروری (Review) تنها در صورت دارا بودن محتوای بالای علمی قابل بررسی می باشد.
  19. مقالات باید دارای چکیده گسترده انگلیسی  (Extended abstract) باشند.
  20. فصلنامه حق رد یا قبول و ویراستاری مقالات را برای خود محفوظ می‌دارد.
  21. به هیچ وجه نام و مشخصات نویسندگان مقاله در «فایل اصلی» درج نشود و تنها در فایل اختصاصی «مشخصات نویسندگان» که پس از فایل اصلی، بارگذاری می شود، بیاید. در صورتی که نام مؤلف در متن اصلی ذکر شود، مقاله از گردونه ارزیابی خارج می شود.
  22. به هنگام ارسال مقاله، نیازی به ترجمه چکیده به انگلیسی نیست. در صورت تأیید نهایی مقاله، از نویسنده درخواست ترجمه خواهد شد.
  23. مقالات رسیده توسط سردبیر بررسی و پس از داوری و تأیید هیأت تحریریه برای چاپ آماده می‌گردد.
  24. دفتر مجله بر پایه نظر داوران و ویراستاران، حق رد یا قبول و نیز ویراستاری مقالات از ابعاد مختلف را برای خود محفوظ می‌دارد.
  25. مقالات چاپ شده صرفاً بیانگر دیدگاه نویسندگان آن‌هاست. دفتر مجله بر پایه نظر داوران به پذیرش مقاله می‌پردازد و مسئولیّت صحّت علمی مطالب مندرج در هر مقاله به عهده نویسنده یا نویسندگان آن است
  26. مقالات دریافت شده مسترد نخواهد شد.

شیوه‌نامه نگارش مقاله

پژوهشگران و نویسندگان محترم مناسب است به منظور سهولت ارزیابی، آماده سازی و چاپ مقالات، نکات ذیل را رعایت کنند:

در تدوین مقالات لازم است این ترتیب رعایت شود:

در فایل مربوط به مشخصات نویسندگان 

  1. ذکر مشخصات  نویسنده/ نویسندگان به همراه نشانی کامل، شماره تلفن تماس و درجه علمی وی ضروری است به ترتیب ذیل: مرتبه علمی، نام گروه، نام دانشکده، نام دانشگاه، کشور، ارکید و ایمیل.

در فایل اصلی مقاله:

ا. عنوان مقاله: ناظر به موضوع تحقیق، به صورت کوتاه و رسا درج گردد؛

ب. چکیده: قریب 150-200 کلمه به زبان فارسی و انگلیسی به گونه‌ای که نمایانگر شرح مختصر و جامعی از محتویات نوشتار شامل بیان مسئله، هدف، ماهیت پژوهش و نکته‌های مهم نتیجه بحث باشد؛

ج. کلیدواژه‌ها: 4 تا 6 واژه از میان کلماتی که نقش نمایه و فهرست را ایفا می‌کنند و کار جستجوی الکترونیکی را آسان می‌سازند؛

د. مقدمه: در آن به هدف پژوهشگر از پژوهش و انتشار آن و نیز به زمینه‌های قبلی پژوهش و ارتباط آن‌ها با موضوع نوشتار به صورت واضح اشاره شود؛

ه. بدنه اصلی مقاله

  1. بدنه مقاله که متن اصلی است، پاراگراف‌بندی شده باشد، به گونه‌ای که هر پاراگراف حاوی یک موضوع مشخص باشد.
  2. هر دسته از موضوعات مرتبط در ذیل یک عنوان خاص قرار گیرند.
  3. هر دسته از عناوین، ذیل عنوان کلی‌تر قرار گیرند به نوعی که مجموعه مقاله از یک شاکله منسجم برخوردار بوده و تقدیم و تأخیر مطلب در آن رعایت شده باشد.
  4. تمام عناوین شماره گذاری اصلی و فرعی (از سمت راست به چپ) شود. بین شماره ها علامت خط تیره و پس از آخرین شماره (قبل از عنوان) نقطه گذاشته شود.
  5. عنوان‌های اصلی و فرعی، به‌جز چکیده و نتیجه‌گیری، در متن شماره‌گذاری و به‌ صورت اصلی به فرعی، از راست به چپ و بدون تورفتگی مرتب شود. بین اعداد خط تیره گذاشته شود و بعد از آخرین عدد نقطه گذاشته شود. فونت تمام عناوین IRlotus با سایز 14 و بلد باشد، نمونه:
  6. 1. .مفهوم‌شناسی تأویل

          1-1. تأویل در لغت

         2-1. تأویل در اصطلاح

        1-2-1. تأویل نزد متقدمان

        2-2-1. تأویل نزد متأخران

  1. در مواردی که مطلبی عیناً از منبعی نقل می‌شود، ابتدا و انتهای مطلب، گیومه(« ») قرار داده شود. نقل به مضمون نیازی به درج گیومه ندارد.

ز. نتیجه: حدود 100-200 کلمه، حاوی جمع بندی و خلاصه‌گیری از مهم‌ترین مسائلی که نویسنده آن‌ها را در مقاله‌اش به طور مستند شرح و بسط داده است. بخش نتیجه می‌تواند به کاربردهای پژوهش انجام‌شده اشاره کند، نکات مبهم و قابل پژوهش جدید را مطرح کند و یا گسترش موضوع بحث را به زمینه‌های دیگر پیشنهاد دهد.

ح. فهرست منابع: کتب و مقالاتی که نویسنده در مقاله‌اش به آن‌ها استناد نموده و یا از آن‌ها نقل مطلب کرده است.

ط. رعایت نکات نگارشی ذیل در هنگام تدوین مقاله ضروری است:

متن مقاله را طبق آخرین نسخه شیوه خط فارسی مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی (قابل مشاهده در سایت فرهنگستان) از لحاظ املایی و نگارشی ویرایش نمایید. مثلا:

عدم استفاده از (ی) به جای (ۀ): فلسفه‌ی تطبیقی (نادرست)، فلسفۀ تطبیقی (درست) و...

تمامی پیشوندها مانند «می» و «نمی» و پسوندها مثل «ها»، «ای»، «اند» و «اش» و ... با نیم‌فاصله نوشته شود. مثل: به جای (می شود) نوشته شود: (می‌شود)، (درخت‌ ها) نوشته شود: (درخت‌ها)

تذکر: نیم‌فاصله فقط با استفاده از ترکیب کلیدهای Shift+ctrl+2  درج گردد.

بین گیومه‌ها و کلمات فاصله نباشد مثل: « تفسیر روایی » (نادرست). «تفسیر روایی» (درست)

واژه‌های ترکیبی را با نیم‌‌فاصله بنویسید. مثل: هستی شناسی (نادرست). هستی‌شناسی (درست)

از علائم سجاوندی به درستی استفاده نمایید. مثلا:

عدم استفاده از (و) و (یا) بعد از نقطه و ویرگول

بعد از نقطه، ویرگول (،)، دونقطه (:)، علامت سوال (؟) و نقطه ویرگول (؛) یک فاصله بدهید.

برای نوشتن عبارات دعایی، مانند «صلی الله علیه وآله» و «علیه السلام» و «سلام الله علیها» مانند آن، تنها از علائم اختصاری (ص) و (ع) و «س» استفاده و از اشکال دیگر یا کاراکترهای متناسب با فونت علائم اجتناب شود.

در جملاتی که ارجاع فارسی یا انگلیسی دارند، نقطه پایان جمله باید بعد از ارجاع بیاید نه قبل آن. مثال: علامه طباطبایی معتقد است ...(طباطبایی، 1417، ج2، ص33).

نقل‌قول‌های مستقیم را در پاراگراف مستقل و به صورت تورفته (دو سانتیمتر از سمت راست و دو سانتیمتر از سمت چپ) درج نمایید.  مثل:

ملاصدرا گفته است:

نفس آدمی با استفاده از نیروی خلاقیت خود که حاصل قوه خیال محسوب می‌شود، ذات و ماهیت شیء خارجی را در نزد نفس بازسازی می‌کند و صورتی منطبق با پدیده خارجی را در ذهن خلق می‌کند (‌‌‌ملاصدرا، 1419ق، 405).

ارجاعات درون‌متنی انگلیسی را به فارسی بنویسید. مثلا بجای (Sayyid Qutb, 1998, 151) نوشته شود: (سید قطب، 1998، ص۱۵۱).

معادل های انگلیسی درون متن را به پانویس منتقل کنید.

در متن مقاله، نام کتاب ها و آثار هنری را ایتالیک نموده و عنوان مقالات را داخل «» قرار دهید.

پی نوشت ها را به پایین صفحات مقاله منتقل کنید.

ی. مولف محترم، هنگام ارجاع دهی به منابع مورد استفاده در مقاله دقت شود که روش مأخذنویسی در این نشریه، APA است.

نحوه ارجاع درون‌متنی به روش APA:

  • برای استناددهی درون متنی به یک کتاب یا مقاله به ترتیب در پرانتز نام خانوادگی نویسنده، سال انتشار، شماره جلد به همراه حرف اختصاری ج (در صورت وجود)، شماره صفحات به همراه حرف اختصاری ص ذکر می‌شود. مانند:

(طباطبایی، 1417، ج5، ص528)

(مرادی، 1389، ص78)  

  • اگر به بیش از یک منبع در متن ارجاع داده شود، هر منبع با نقطه ویرگول (؛) از هم جدا می‌شوند. مانند: (مرادی، 1389، ص39؛ عابدی، 1365، ص49).
  • اگر به چند اثر از یک نویسنده ارجاع داده می شود، بعد از ذکر نویسنده و سال انتشار، دیگر سالها با نقطه ویرگول از هم متمایز می شوند: مانند: (باکلند، ، 1367، ص20؛ 1378، ص30؛ 1988، ص40).
  • در ارجاعات درون‌متنی پی در پی از یک یا چند نویسنده، لازم است هر بار نام نویسنده و سال انتشار ذکر گردد و از عبارت «همان» و «همو» استفاده نشود.
  • اگر تعداد مؤلفان بیش از یک نفر باشند، نام تمام نویسندگان ذکر شده و از عبارت "و دیگران" استفاده نمی­شود مانند: (مرادی، رضایی و بیداری، 1389، ص75).
  • برای کتابهایی که به فارسی ترجمه شده­اند، نام مترجم به عنوان استناد درون متنی ذکر نمی­شود و فقط نام خانوادگی نویسنده اصلی همراه با تاریخ انتشار اثر خواهد آمد مانند: (طباطبایی، 1374، ج9، ص79).

 

ک. روش تنظیم منابع

فهرست منابع در پایان مقاله و در صفحه‌ای جداگانه بر اساس حروف الفبا (نام خانوادگی مؤلف) و با فونت B lotus تنظیم گردد.  قابل توجه آنکه تمام موارد درخواستی با ترتیب مذکور در ذیل آورده شود:

*  کتاب:

نام خانوادگی، نام نویسنده. (تاریخ انتشار). عنوان کتاب (با حروف ایتالیک). شماره چاپ، نام کوچک و نام خانوادگی مترجم یا مصحح(در صورت وجود)، نام ناشر.

توجه کنید که طبق فرمت جدید APA ، نام محل نشر آورده نمی­شود. اگر کتاب چاپ دوم به بعد باشد، پس از نام کتاب، شمارۀ چاپ آورده می‌شود. ذکر شماره چاپ اول لازم نیست.

مثال:

- طباطبایى، سید محمدحسین. (1374). المیزان فى تفسیر القرآن‏. چاپ: پنجم، ترجمه: سید محمدباقر موسوى همدانى، ‏دفتر انتشارات اسلامى جامعه‏ مدرسین حوزه علمیه قم.

‏-Crawford, James. (2012). Brownlie's Principles of Public International Law. Oxford University Press.

-Sapolsky, R. M. (2017). Behave: The biology of humans at our best and worst. Penguin Books.

-­ کتاب الکترونیکی بدین صورت آورده شود:

Svendsen, S., & Løber, L. (2020). The big picture/Academic writing: The one-hour guide (3rd digital ed.). Hans Reitzel Forlag. https://thebigpicture-academicwriting.digi.hansreitzel.dk/

- چنانچه از چند اثر یک نویسنده استفاده نموده‌اید در همه منابع اسم نویسنده را به صورت کامل درج کنید و از بکارگیری خط ممتد خودداری ورزید.

ـ اگر تعداد مؤلفان بیش از یک نفر باشند، نام تمام نویسندگان ذکر شده و از عبارت "و دیگران" استفاده نمی­شود مانند:

خیبر، محمد مهدی؛ میرجلیلی، علی محمد و زارع، احمد. (1400). حوزه حدیثی شیعی مدائن (در قرن دوم و سوم هجری قمری). دانشگاه میبد.

- اگر از ترجمه خاصی از قرآن یا نهج البلاغه در مقاله استفاده ‌شود، حتماً مشخصات مترجم و کتابشناسی کامل ترجمه در بخش منابع بیاید.

مثال: ـ قرآن کریم. (1415). ترجمه محمدمهدی فولادوند،  دارالقرآن الکریم (دفتر مطالعات تاریخ و معارف اسلامی)

ـ قرآن در اولین سطر منابع و نهج البلاغه در سطر دوم قرار گیرد.

* مقاله  چاپ شده در نشریه:

نام خانوادگی، نام نویسنده. (تاریخ انتشار). عنوان کامل مقاله. نام مجله (با حروف ایتالیک)، شماره دوره (شماره مجله در سال نشر و نه شماره پیاپی)، صفحات ابتدایی و انتهایی مقاله، DOI مقاله در صورت وجود.

در مورد مقالات، شماره دوره (شماره چاپ در دوره)، شماره پیاپی لازم است مانند: کتاب قیم، دوره 14 (2)، پیاپی: 31

توجه کنید که پیش از کد doi،  از عبارت: https://doi.org/ استفاده شود تا لینک ایجاد شود و دسترسی به مقاله ساده‌تر گردد.

توجه داشته باشید که مراد از شماره در داخل پرانتز، شمارۀ نشریه در دوره است، نه شمارۀ پیاپی مجله.

اسم مجلات به صورت ایتالیک نوشته می‌شود و عنوان مقاله یا بخشی از کتاب با قلم عادی نوشته می‌شود. ضمنا در دو طرف نام مقاله، گیومه نمی­آید.

مثال:

ـ اسدی، لیلا و طالب‌تاش، عبدالمجید. (1402). نقد و بررسی دیدگاه اثرپذیری «مجمع البیان» از «التبیان». کتاب قیم، 13(2)، 179-198. https://doi.org/10.30512/KQ.2022.18135.3363 

منابع انگلیسی و نیز لینک‌های مقالات با فونت Times New Roman و سایز 10 باشند و فونت منابع فارسی 11 باشد

-Donnelly, Jack. (1980). Natural Law and Right in Aquinas’ Political Thought. The Western Political Quarterly, 33(4), 520-530.

- لطفا در ارجاع به منابعی (کتاب/ مقاله) که دارای چند نویسنده است، نام همه نویسندگان را بیاورید:

میرجلیلی، علی محمد؛ میرحسینی، یحیی و خیبر، محمدمهدی. (1398). خلأ صورت ملفوظ روایات و گونه‌شناسی بسترهای چندخوانشی‌ آن. تحقیقات علوم قرآن و حدیث، 16(1)، 143-117.

 https://www.doi.org/10.22051/TQH.2019.23834.2296

- Grady, J. S., Her, M., Moreno, G., Perez, C., & Yelinek, J. (2019). Emotions in storybooks: A comparison of storybooks that represent ethnic and racial groups in the United States. Psychology of Popular Media Culture, 8(3), 207–217. https://doi.org/10.1037/ppm0000185

* مقاله چاپ شده در کتاب/ مجموعه مقالات:

نام خانوادگی نویسنده مقاله، نام نویسنده مقاله (تاریخ انتشار). عنوان مقاله. نام و نام خانوادگی ویراستار/ ویراستاران علمی کتاب، عنوان کتاب (به صورت ایتالیک)، مکان نشر: نام ناشر، شماره صفحات ابتدا و انتهای مقاله.

مثال:

- ممتاز، جمشید (1391). یونسکو و تدوین و توسعه حقوق بین الملل در حمایت از اموال فرهنگی. در: مجموعه مقالات همایش حمایت از اموال فرهنگی و تاریخی در حقوق بین الملل، تهران: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش، 95-101.

Scovazzi, T. (2006). The protection of underwater cultural heritage: article 303 and UNESCO Convention. In The law of the sea-Progress and Prospects. Oxford university press.

Dillard, J. P. (2020). Currents in the study of persuasion. In M. B. Oliver, A. A. Raney, & J. Bryant (Eds.), Media effects: Advances in theory and research (4th ed., pp. 115–129). Routledge.

* مقاله همایش/ کنفرانس:

نام خانوادگی، نام نویسنده. (سال نشر). عنوان مقاله. نام همایش، ج (شماره جلد)، چ (شماره چاپ)، محل برگزاری.

مثال:

- آیین، علیرضا و شیروانی، خدیجه. (1396). عدالت اخلاق­محور در حقوق اسلامی. همایش بین المللی عدالت و اخلاق در مکتب اهل بیت (ع) با تأکید بر سیره و آموزه های امام رضا (ع)، مشهد.

Evans, A. C., Jr., Garbarino, J., Bocanegra, E., Kinscherff, R. T., & Márquez-Greene, N. (2019, August 8–11). Gun violence: An event on the power of community [Conference presentation]. APA 2019 Convention, Chicago, IL, United States. https://convention.apa.org/2019-video

* طرح پژوهشی:

نام خانوادگی، نام مؤلف. (سال). عنوان طرح(با حروف ایتالیک). مشخصات طرح (درون دانشگاهی، سازمانی یا...). نام دانشگاه یا سازمان.

Stuster, J., Adolf, J., Byrne, V., & Greene, M. (2018). Human exploration of Mars: Preliminary lists of crew tasks (Report No. NASA/CR-2018-220043). National Aeronautics and Space Administration. https://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/20190001401.pdf

* پایان نامه و رساله:

نام خانوادگی، نام مؤلف. (سال دفاع). عنوان پایان‌نامه (با حروف ایتالیک). پایان‌نامه ارشد/ رساله دکترا. نام گروه. دانشکده. دانشگاه.

مثال: خیبر، محمدمهدی (1398). حوزه حدیثی مدائن در قرن دوم و سوم هجری قمری. رساله دکترا. گروه علوم قرآن و حدیث. دانشکده الهیات و معارف اسلامی. دانشگاه میبد.

Kabir, J. M. (2016). Factors influencing customer satisfaction at a fast food hamburger chain: The relationship between customer satisfaction and customer loyalty (Publication No. 10169573) [Doctoral dissertation, Wilmington University]. ProQuest Dissertations & Theses Global.

* منابع الکترونیکی:

مؤلف (اگر مؤلف ندارد، منبع با عنوان مطلب شروع شود)، «عنوان مطلب»، تاریخ انتشار (یا بی‌تا)، به آدرس: <http://example.com/34520>  آخرین بازدید 17 خرداد 1400.

توجه 1: مقاله  علمی نباید به  وب سایت­هایی مانند ویکی پدیا و مانند آن ارجاع دهد . علاوه بر این، ارجاع به وبلاگ­ها و سایت­های بدون هویت، ارزش علمی مقاله را مخدوش می­کند.

توجه 2: منابع بر اساس حروف الفبای نام خانوادگی نویسندگان تنظیم شود و از آوردن عدد و یا خط تیره قبل از هر عنوان خودداری گردد.

ترجمه بخش منابع به انگلیسی

منابع فارسی را به انگلیسی ترجمه و عبارت (in Persian) را به آخر هر منبع ترجمه شده اضافه کنید. کد DOI یاURL تمام مقالات را نیز قید نمایید. برای ترجمه منابع از موتورهای ترجمه مثلGoogle Translate استفاده ننمایید و از ویراستار تخصصی کمک بگیرید. مثال:

Zamakhshari, Mahmoud. (1986). Al-Kashshaf ‘an Haqa'iq Ghawamid al-Tanzil wa ‘Uyun al-Aqawil fi Wujuh al-Ta'wil. Dar al-Kutub al-‘Arabiyya. [In Arabic]

Behbudi, Mohammad Baqir. (1999). Contemplation on the Quran. Sana Publications. [In Persian]

Alamatsaz, B., Zarezardini, A., Sahraei Ardakani, K., & Musavi Bafrouei, S. M. (2024). Rereading the Story of Prophet Abraham (pbuh) in the Holy Quran based on the Theory of Motif. Quran, Culture And Civilization,5 (3),94-118. doi: 10.22034/jksl.2024.436501.131 [In Persian]

- لطفا در ارجاعات و منابع از خلاصه کردن نام نویسندگان خودداری نمایید و به جای (نویسنده اول و همکاران) نام همه نویسندگان را بیاورید.

- چنانچه از چند اثر یک نویسنده استفاده نموده‌اید، در هر منبع اسم نویسنده را به صورت کامل درج کنید.

- منابع بر اساس حروف الفبای نام خانوادگی نویسنده تنظیم شود و از بکارگیری شماره (عدد) و یا خط تیره قبل از هر عنوان خودداری گردد.

ترتیب مطالب در نسخه نهایی پیش از انتشار

در صورت تایید مقاله توسط داوران و هیئت تحریریه، نویسنده باید در فرصت 10 روز، با تهیه چکیده مبسوط و ترجمه آن، مقاله را به سبک و ترتیب ذیل، تنظیم کند و از طریق سایت مجله ارسال نماید:

عنوان انگلیسی مقاله

نام نویسندگان به انگلیسی

کد orcid همه نویسندگان

مشخصات علمی همه نویسندگان به انگلیسی (درجه علمی، نام گروه علمی، نام دانشکده، نام دانشگاه، کشور، آدرس ایمیل دانشگاهی) (نویسنده مسئول را مشخص نمایید)

چکیده کوتاه انگلیسی (150 تا 200 کلمه)

واژگان کلیدی انگلیسی (4 تا 6 کلمه)

چکیده مبسوط (حداقل ۸۰۰ و حداکثر ۱۰۰۰ کلمه)

عنوان فارسی مقاله

نام نویسندگان به فارسی (صحت ثبت عنوان مقاله، ترتیب نام نویسندگان و سمت و مشخصات، کد Orcid و E-mail و نویسنده مسئول) بر عهده مؤلف است. توجه کنید که پس از انتشار کامل مقاله هرگونه تغییر و تصحیح غیرممکن است).

مشخصات علمی نویسندگان به فارسی (درجه علمی، نام گروه، نام دانشکده، نام دانشگاه، کشور، آدرس ایمیل دانشگاهی) (نویسنده مسئول را مشخص نمایید)

چکیده کوتاه فارسی (150 تا 200 کلمه)

واژگان کلیدی فارسی (4 تا 6 کلمه)

چنانچه مقاله برگرفته از پایان نامه یا طرح پژوهشی است به ترتیب: عنوان پایان‌نامه/ طرح، نام دانشجو/ مجری، نام استاد راهنما، نام دانشگاه/ موسسه، تاریخ دفاع/ اتمام طرح

متن مقاله (حداکثر 7000 مقاله)